Tuesday, September 17, 2013

Esimene videopostituuuus!


7 comments:

  1. Supper lahe postitus ja tore, et sul hästi läheb :)

    ReplyDelete
  2. Väga äge! Videopostitus annab emotsiooni ikka palju paremini edasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ta nii ole jah, aga kui teeksin kogu aeg videopostitusi, siis need muutuksid ka igavaks. Ilmselt hakkangi kord kuus tegema selliseid videopostitusi, et siis oma emotsioone paremini edasi anda :)

      Delete
  3. Nii lahe on kuulda, et sul läheb hästi! Sinust õhkub sulle omast positiivsust! Naudi seda aega! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii, nii tore on teada, et on õpetajaidki, kes kaasa elavad! Võtab seest ikka soojaks küll see teadmine. Mul läheb tõesti hästi, nüüd viimane nädal oli suhteliselt suur tujulangus ja kohale jõudis kultuurišokk, raske oli. Nüüd läheb kõik jälle ülesmäge, sain probleemid arutatud siinse pere ja tugiisikuga ning aina parem jälle iga päevaga. Nii armas, aitäh!! :)

      Delete
  4. Hei, Kallis Õde!

    Mul on ääretult heameel näha Sind nii rõõmsana ja loodan, et kõik Sinu soovid saavad teoks ja erinevad eesmärgid täidetud! Liisa - ma olen väga uhke Sinu üle! Sa tead täpselt, kui palju ma Sind ja Elist enda õdedena armastan (loomulikult ka minu ja sinu ja Ellu suurimaid eeskujusid ehk vanemaid - Tiinat/Indrekut ja ka Griffut) ja teile mõlemale alati parimat soovin! Sinu kift videopostitus tuletas mulle meelde minu vahetusaastat Saksamaal ja kuidas ma igatsen seda toredat aega!

    Räägin kiirelt ka enda tegemistest. Olen 1. augustist bnt attorneys-at-law Advokaadibüroo OÜ-s tööl Legal Asstistendina ja varsti saab 2 kuud täis! Meil vahetub iga kolme kuu tagant praktikant ja kõik praktikandid on Saksamaalt! Tänu vahetusaastale õnnestuski mul saada seal endale praktikakoht ja tänu sellele, et ma olin väga asjalik ja töökas, sain ma endale seal ka koha. bnt tähistas enda juubelit (10 aastat) Ungari pealinnas - Budapestis. Olime seal neli päeva ja kohtusin kõigi 120 advokaadiga, kes bnt-s töötavad ja seda 11 riigis kokku. Esimene õhtu käisime veinikeldris, teisel õhtul oli meil kokteili pidu koos jazz bändiga ning kolmandal päeval tegime kogu kollektiiviga koos süüa (kokku 10 erinevat pearooga ja viis erinevat magustoitu), neljandal päeval käisime termaalveekeskuses lõõgastumas (42 kraadi oli kõige kuumem vesi). Tööl läheb väga-väga hästi ja põnevalt ning ma senini ei suuda uskuda, kui kifti kollektiivi ma tööle sattusin tänu õnnele!

    Hetkel vaatan Barcelona ja Ajaxi vahelist jalkamängu taustaks ja puhkan ning kirjutan ja mõtlen Sinu peale :) ... ning hakkan ühtlasi ka lõpetama.

    Suurepärast nädala jätku, kuu jätku ja seda kuni sinu suveni, kui hakkad ringreise seal tegema ja puhtas hispaania keeles rääkima! Hoian Sulle pöialt!

    Igatsen Sind!

    Vend Evert

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.